Blogin palautus

Innostuin taas alkaa pitämään blogia, kun Facebookki hukkuu mun koirakuviin ;) Paljon on tapahtunut meidän elämässä muutoksia. Koiria on menetetty ja uusia saatu tilalle. Kasvatus on ollut tauolla jonkin aikaa. Nyt kuitenkin sellainen pikkiriikkinen innostus aina välillä käy mielessä, että josko sittenkin vielä yhdet pennut saisi. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Nythän meidän lauma on muuttunut, enää ei ole pelkkiä Leonbergejä ;) Laumaan on tullut yksi Pyreneittenmastiffi Uuno, La Gran Perla kennelistä sekä uusin tulokkaamme Sulo the Basset Hound Kaijanlammen kennelistä. Eli meidän laumaan kuuluu edellisten lisäksi Leonberginkoirat Viljo ja Tenho (isä ja poika) ja ainokainen tyttö Awa, Awa on steriloitu narttu. Awalla on hammaspuutoksia joten jalostukseen häntä ei voi käyttää. Voin sanoa, että tämä lauma herättää hilpeyttä :D

Niin, niitä pentusuunnitelmiahan minulla hieman on mielessä käynyt, mutta koska minulla ei ole itsellä narttua niin olen ajatellut liisausta. Mutta tämä on vasta suunnittelu asteella ja mikään ei ole varmaa. Katsellaan, katsellaan ;)

Tässä nyt alkuun tällainen pieni postaus, kirjoittelen myöhemmin paremmin meidän kuulumisia. Sivut on vielä vaiheessa, rakentelen näitä pikkuhiljaa valmiiksi.  Mutta tässä nyt teille hiukkasen kuvia meidän laumasta :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mielensäpahoittaja vol2